در پائیز سال 1393 فضایی به مساحت 40 متر مربع در طبقه همکف به منظور راه اندازی کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در نظر گرفته شد. پس از تعمیرات و آماده سازی فضای مورد نظر جهت کاربری کتابخانه و تهیه لوازم و تجهیزات اصلی، در تاریخ 6 بهمن 1393 کتابخانه راه اندازی گردید. تهیه منابع (مجموعه سازی) عمدتا از طریق شرکت و خرید از نمایشگاههای بین المللی کتاب، گاهی خرید از کتاب فروشی ها و هدایا صورت می گیرد. با دریافت نام کاربری و کلمه عبور از کتابخانه مرکزی دانشگاه در تاریخ 27 مرداد 1394، ورود اطلاعات کتابشناسی منابع کتابخانه در نرم افزار تحت وب کتابخانه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به نام " آذرسا " آغاز گردید. در حال حاضر کتابخانه مجهز به دو دستگاه کامپیوتر و یک دستگاه چاپگر است و زیر نظر معاون آموزشی دانشکده اداره می شود.
شناسه استاندارد بین المللی کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی (شابکا) IR-200880199
1. فعالیت همسو با اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده به منظور دستیابی به اهداف عالیه دانشکده.
2. ارتقا و روزآمد نگهداشتن منابع کتابخانه.
3. استفاده از فن آوری پیشرفته جهت انجام امور کتابخانه .
4. ارتقای سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به مراجعین.
1. برطرف نمودن نیازهای اطلاعاتی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در جهت توسعه و پیشرفت های آموزشی و پژوهشی .
2. دسترسی آسان و سریع کاربران به انواع مختلف منابع موجود در کتابخانه دانشکده، بدون محدودیت زمانی و مکانی.
3. تهیه معتبرترین منابع اطلاعاتی روز آمد در زمینه های مرتبط با علوم تغذیه و رژیم درمانی و تبدیل شدن به قطب منابع علمی علوم تغذیه در کشور.
4. گردآوری، سازماندهی و تهیه آرشیوی از منابع و اسناد در زمینه وضعیت تغذیه ای، رژیم غذایی، سبک و عادات غذایی... مردم ایران از گذشته تا حال.
5. اشاعه و راندن (Push) اطلاعات به سمت متقاضی از طریق پست الکترونیک، پیامک (موبایل) و شبکه های پیام رسان اجتماعی.
6. مجازی سازی کارگاههای کتابخانه.
7. راهنمایی مراجعین در نحوه جستجو و بازیابی منابع علمی به صورت برخط(online).
8. ایجاد کتابخانه دیجیتال.
9. راه اندازی و توسعه صفحات مجازی کتابخانه در شبکه های اجتماعی.
|
تاریخ آخرین به روز رسانی: 1403/4/12